Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη είπε σήμερα η ΑΕΚ, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του δικέφαλου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών την περασμένη Τρίτη.

Από τις 11:00 η σορός του θρυλικού Νεστορίδη έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, με τους φιλάθλους της Ένωσης, αλλά και ανθρώπους του κλαμπ να του λένε το τελευταίο «αντίο», καθώς η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην «OPAP Arena» βρέθηκε και άναψε ένα κεράκι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ η ΑΕΚ τίμησε τον «θρύλο» της, με τη μορφή του Νεστορίδη να δεσπόζει στα προπύλαια του γηπέδου.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, καθώς παρόντες είναι και οι Στέλιος Μανωλάς, Γιώργος Σαββίδης, Ιβάν Ρούσεφ, Ντάνιελ Μπατίστα, Σταύρος Σταματής, Σταύρος Λέτσας, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Λαμπρός Γεωργιάδης, και Γιώργος Σκρέκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί